Manager Group Accounting in Oslo

Klaveness søker en proaktiv og faglig dyktig Manager Group Accounting til økonomi­avdelingen på hovedkontoret i Oslo. Som Manager Group Accounting vil du være ansvarlig for gruppens konsernrapportering og være med i et team som jobber med ulike problem­stillinger innenfor regnskap og skatt. I tillegg vil du ha en sentral rolle i utviklingen av økonomifunksjonen og lede deler av denne.

Du vil rapportere til økonomisjef og jobbe tett med CFO og treasury-avdelingen, i tillegg til resten av teamet i økonomiavdelingen. Stillingen er selvstendig, vil ha en god variasjon i arbeids­oppgaver og utvikle seg i takt med selskapets og din utvikling.

Arbeidsoppgaver

 • ansvarlig for intern business rapportering til styre og ledelse, samt presentasjon av disse for ledergruppen
 • ansvar for ekstern regnskapsrapportering av kvartalsvis og halvårlige tall
 • utarbeidelse av årsregnskap, inklusive konsolidering, og være en fagperson på regnskap
 • oppfølging og kontroll av regnskapsinput, herunder tett dialog med regnskapskontoret i Manila. Muligheter for noe reising til våre utekontorer.
 • lede eller delta i forskjellige prosjekter både innenfor eget område, men også på tvers av organisasjonen
 • være proaktiv og legge til rette for kontinuerlig forbedring og videreutvikling av økonomifunksjonen

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis HRS/MRR
 • minimum 5 års erfaring, gjerne fra revisjon eller tilsvarende rolle, erfaring og/eller interesse for shipping er en fordel
 • høy regnskapsfaglig kompetanse, både NGAAP og IFRS
 • solid kompetanse innen Excel og andre analyseverktøy, og generelt sterke ferdigheter innen IT, selskapet benytter SAP Hana og siste versjon av Hyperion
 • interesse og ferdigheter innenfor analytisk metode og praktisk anvendelse er en fordel
 • gode skriftlige og muntlige norsk og engelskkunnskaper


Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er initiativrik, arbeidsvillig og har en proaktiv holdning til dine arbeidsoppgaver. For å trives hos oss må du være glad i å samarbeide med andre og ser på det å lære nye ting som nødvendig for å ta nye steg i din karriere. Selv om gleden av teamarbeid er viktig hos oss så evner du å jobbe selvstendig samtidig som du har høy grad av gjennomføringsevne og beslutningsdyktighet. Som person evner du å løfte blikket, analysere og se helheten rundt ulike problemstillinger, samtidig som du jobber strukturert og grundig.

Vi tilbyr  

Som ansatt hos oss vil du bli del av en dynamisk kultur i en internasjonal bransje. Vi tilbyr et sterkt fagmiljø med hyggelige og motiverte kollegaer, der du vil ha gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du også få mulighet til å utvikle dine analytiske egenskaper gjennom et eget Analytics-program som gjennomføres for alle ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på Vækerø i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim, rådgiver i FinancePeople, på mobil 909 91 137 eller john.ola.solheim@financepeople.no.  Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingen via denne linken:  https://financepeople.recman.no/job.php?job_id=76071

For nærmere informasjon om Klaveness og vår personvernerklæring ved rekruttering se www.klaveness.com